Tid til en ny sæson i de danske forlystelsesparker

Så er det ved at være tid til, at den nye sæson i de danske forlystelsesparker starter.

Så føler du en overnaturlig trang til en tur i spøgelsestoget, den store rutsjebane eller karrusellen kan du godt begynde at gøre dig klar igen.

Nedenfor kan du se en oversigt over, hvornår de enkelte parker har deres første åbningsdag for adgangen til alle forlystelserne igen. Bemærk dog, at de fleste af parker i starten af sæsonen ikke har åben hver dag, men for eksempel kun holder åben i weekender, i påsken eller lignende. Besøg de enkelte forlystelsesparkers hjemmesider for at se de nøjagtige åbningsdage og åbningstider.

BonBon-Land: Sæsonens første åbningsdag er 26/4-2013

Danfoss Universe: Sæsonens første åbningsdag er 6/4-2013

Djurs Sommerland: Sæsonens første åbningsdag er 4/5-2013

Fårup Sommerland: Sæsonens første åbningsdag er 26/4-2013

Jesperhus Feriepark: Sæsonens første åbningsdag er 9/5-2013

Legoland: Sæsonens første åbningsdag er 23/3-2013

Tivoli Friheden: Sæsonens første åbningsdag er 6/4-2013

Bakken: Sæsonens første åbningsdag er 21/3-2013

Sommerland Sjælland: Sæsonens første åbningsdag er 18/5-2013

Tivoli København: Sæsonens første åbningsdag er 11/4-2013

Sommerland Syd: Det ser desværre ud til, at det er et endegyldigt punktum, der blev sat for Sommerland Syd, da forlystelsesparken gik konkurs i august 2012. Trods ihærdige forsøg er det ikke lykkedes ejerne at finde nye investorer og det forventes derfor ikke, at parken åbner til sæsonen 2013.

Du kan se en oversigt over de største og mest populære forlystelsesparker på http://abouteverything.dk/forlystelsesparker-forlystelser/. Her finder du også links til alle parkernes hjemmesider, hvor du kan finde yderligere information om sæsonstart, åbningstider, adgangspriser og parkernes forlystelser. På hjemmesiden http://dejligfritid.dk/category/forlystelser-forlystelsesparker/, kan du finde en samlet gennemgang af flere af de mange danske forlystelsesparker.

 

Et sæsonkort kan hurtigt tjene sig ind

Har du planer om at besøge en af forlystelsesparkerne mere end én gang i løbet af samme sæson, kan det hurtigt betale sig at købe et sæsonkort. Som hovedregel vil et sæsonkort have tjent sig ind, ved tredje besøg i forlystelsesparken. Ydermere giver mange sæsonkort også rabat – eller i nogle tilfælde endda gratis adgang – til mange af de andre danske forlystelsesparker eller zoologiske haver rundt omkring i Danmark. Mange af attraktionerne har nemlig indført samarbejder på tværs af landet, som altså kan komme gæsterne til gode som kontante rabatter.

Et godt fif er også, at tjekke, hvor det bedst kan betale sig at købe sæsonkortet. Et sæsonkort koster nemlig ikke det samme i alle attraktioner, så det kan godt betale sig, at sammenligne priserne de forskellige steder. Finder du to parker, som har et samarbejde, som giver fri entre til den samarbejdende park, kan der nemlig sagtens være prisforskel på billetpriserne.

Udover den umiddelbare fordel ved besparelsen på entre udgifterne, kan der ofte også være andre fordele ved at have et sæsonkort. I nogle forlystelsesparker er der f.eks. rabat på køb af drikke- og madvarer, hvis man har et sæsonkort. Og i andre parker kan man få adgang til specielle arrangementer, som gæster med dagsbilletter ikke har adgang til.

I Fårup Sommerland giver et sæsonkort eksempelvis den fordel, at man kan medtage en gæst kvit og frit på årets sidste åbningsdag. Det er et populært tiltag, som rigtig mange gæster med sæsonkort benytter sig af.

 

God fornøjelse i de danske forlystelsesparker i 2013!

 

Disclaimer

Skriv et svar