Bondegårdsferie for hele familien

bondegaardsferieSøger du en alternativ måde at holde ferie med familien på, er bondegårdsferie måske noget for dig.

Bondegårdsferie i Danmark giver jer en total oplevelse med det hele. Du får frisk luft, motion, en mulighed for at opleve livet på en bondegård og oplevet pasningen af gårdens dyr på tæt hold. Er du frisk på at give en hånd med og bruge nogle dage i nærkontakt med naturen er bondegårdsferie en god idé.

Bondegårdsferie henvender sig i høj grad til børnefamilierne også. Børn elsker at passe dyr og kan på en bondegårdsferie lære at malke en ko, ride på en hest og passe resten af gårdens dyr. Det giver børnene et indblik i at det er hårdt arbejde at passe en gård med dyr og vedligeholdelse.

Naturen er lige om hjørnet når man er på bondegårdsferie, så der er rig mulighed for at gå ture i naturen og opleve Danmarks skove og strande på tæt hold.

På en bondegårdsferie er tempoet et andet kontra en storbyferie, hvor der skal nås en masse ting på kort tid. Her har tiden en anden betydning og man kan strukturere sine dage som man har lyst til. Bondegårdsferie er og bliver et hit for børn og voksne, det er bare med at komme afsted.

 

Disclaimer

Ét svar til “Bondegårdsferie for hele familien”

  1. Det er altid dejligt at komme ud i naturen. En anden måde at holde sin ferie på, hvis man gerne vil ud i naturen, er at overnatte i et shelter. På http://shelter-oversigt.dk/ kan man finde en oversigt over en masse danske shelters med information om de forskellige shelters. Det kan godt anbefales at prøve. Og så er det jo en billig ferieform 🙂

Skriv et svar