Overfaldet og erstatning

Så er sagen slut. Heldigvis, og med et tilfredsstillende resultat for min kusine. Det har været en forfærdelig lang og meget svær proces.
Min kusine blev overfaldet for knapt 2 år siden. Gerningsmændene tævede hende. Der var flere om det. Du ved sådan en bande, der bare vil lave ballade. Hun har virkeligt lidt. Tævene, hun fik, har givet hende nogle grimme ar på kroppen og i ansigtet. Selvom hun har fået et par kosmetiske operationer, kan man stadig se spor af arene lige ved det venstre øje. Et par unge mennesker havde fundet hende liggende bevidstløs og havde ringet efter en ambulance. Dér havde lægerne sørget for hende.

Kontakt advokat i Horsens

Da hun kom til bevidsthed, fortalte sygeplejersken hende, at hospitalet havde meldt overfaldet til politiet, og da hun vågnede op, blev hun afhørt af politiet. De fortalte hende, at hun skulle sørge for at kontakte en advokat i Horsens ( https://bjsj.dk/boligadvokat-horsens/ ), som kunne sørge for, at hendes krav om offererstatning kunne blive mødt.
Hun var meget chokeret og blev bange. Vi, hendes familie, var naturligvis også chokerede, men forsøgte, at trøste hende så godt, vi kunne. Vi hjalp hende også med at finde en god advokat. Han kom og besøgte hende, mens hun lå på hospitalet. Han var meget chokeret over hvor groft overfaldet, havde været og lovede hende at gøre sit bedste. Og det må vi jo sige, at han virkelig gjorde. Han talte med lægerne og sygeplejerne, der tilså hende om det. De var også meget vrede på hendes vegne. At mennesker kan gøre den slags mod andre mennesker, er modbydeligt at tænke på. De havde jo smadret hende helt sønder og sammen. Advokaten fik adgang til nogle billeder, de havde taget af hende lige, da hun kom ind på skadestuen. Han var dybt rystet over, hvor slemt tilredt hun havde været. Han talte også med politiet, som faktisk ret hurtigt fik arresteret nogle af voldsmændene. De blev dømt og kom i fængsel. Desværre ikke længe nok efter advokatens mening. Men længe nok, til at de får tid til at tænke over, hvad de havde gjort.

Styr på hele retssagen

Han kørte hele straffesagen mod dem og fik sat et stort erstatningskrav på min kusines vegne.
Hun behøvede ikke at møde op i retten. Det ville hun heller ikke. Hendes psykisk tilstand var ikke god. Angsten havde fået godt tag i hende. Det eneste, hun ønskede sig, var, at gerningsmændene fik deres straf, og at hun kunne leve i fred og ro.
Ved hjælp af en psykolog og med støtte fra sin familie er hun nu godt på vej til at kunne få et godt liv igen. Men det har taget meget lang tid. Som sagt: næsten 2 år. Fastsættelsen af erstatningen, som hun er berettiget til, blev fastsat i sidste måned. Hun er naturligvis glad for, at få den, men jeg synes, at jeg kan mærke på hende, at det er vigtigere for hende, at hun ved, at gerningsmændene ikke kan komme i nærheden af hende fremover. Angsten er ikke helt forsvundet, men hun siger selv, at hun har det meget bedre nu, og kan fungere normalt igen.

Disclaimer

Skriv et svar