Grækenland på afbud?

Udsigt i Grækenland

Nu er det lige før, at panikken virkeligt sætter ind. Du ved, at du burde have gjort det for lang tid siden. Af en eller anden mystisk grund kunne du bare ikke tage dig sammen til at få det gjort: Altså at bestille den her rejse til Grækenland, som I blev enige om, at I skal på her i den kommende sommer. Et eller andet holdt dig tilbage. Hvad? Det har du ikke en eneste idé om.

Rejser til Grækenland

Rejser til Grækenland som her er som regel ikke svære at finde. Men nu, hvor du alligevel har taget dig sammen, så er der udsolgt overalt, hvor du søger. Du overvejer at finde flybilletter til Grækenland selv, og så må det da være muligt at finde logi bagefter. Til en lille familie på tre – to voksne og et barn. Men nej. Det er faktisk ikke nemt. Der er booket overalt, hvor du leder. Flybilletterne kan du sagtens finde. Men logiet? Det er der, det kniber. Du er ved at blive desperat. I er vant til at rejse, og du har tidligere kunnet finde ud af at tilrettelægge en god rejse selv. Så hvorfor ikke nu? Har det noget at gøre med, at alle skal ud og rejse her i sommerferien? Muligvis.

Hvad med afbudsrejser?

Du sætter dig derfor til at kigge på afbudsrejser til Grækenland. Du finder en. Den er billig. Det ser ud, som om at det er en luksusferie, der er blevet sendt afbud til. Du ringer bureauet op for at høre, om der er plads til 2 voksne og 1 barn. Det er der. Du køber rejsen med det samme og rejser dig fra din PC. Du er lettet. Din partner og dit barn bliver glade for at høre, at I tager afsted om 2 dage. Og du er glad for, at du endelig fik taget dig sammen.

Disclaimer

Skriv et svar