Backgammon går aldrig af mode

Der findes mange spilklassikere, hvor backgammon er en af de helt gamle af slagsen. En rigtig klassiker som alle kender og de fleste kan være med på et spil backgammon. Har man endnu ikke lært det, så er det nemt at sætte sig ind i og simpelt bygget op. Det fungere i sin simple struktur og har de elementer, som gør det spændende, samt en tilfældighed ved at være afhængig af terningekast, som gør at man aldrig ved, hvordan det ender. Det er et spil som aldrig går af mode og altid kan hives frem i diverse sammenhænge. Et perfekt tomandsspil.

Backgammon er for både store og små

Backgammon har den fordel at være et spil for alle og hvor alle kan være med. Det vil også sige alle aldre, da det er let at gå til, når først man kender systemet. Hver har også sine justeringer af reglerne, hvor man kan bruge de regler man synes, der passer til aldersgruppen. Det kan både være et helt simpelt terningespil og det kan være et avanceret taktisk spil, hvor man skal slå til på det rigtige tidspunkt. Altså er backgammon alsidigt, hvorfor det netop kan appellere til både store og små. Sværhedsgraden kan blot laves derefter.

Find backgammon frem af gemmerne

De fleste har i blandt deres spil også et backgammon spil liggende et sted, som ved mange måske bare ligger og samler støv. Det er dog ærgerligt, da backgammon er en klassiker, som burde blive fundet frem af gemmerne. Selvom man i dag kan finde alverdens spændende brætspil, så kan det gode gamle backgammon også noget. Det har sine fordele og er simpelt at sætte op og komme i gang med, det er godt til et hurtigt hyggeligt spil. Altså burde man få backgammon spillet fundet frem igen og huske det engang imellem blandt de mange nye spil.

 

Disclaimer

Skriv et svar