Innovativt modetøj fra England

Jeg har ikke altid været en modemand, men blev det efter folkeskolen. Før det var jeg kun interesseret i at spille fodbold, og det var det eneste jeg fokusrede på. Der var ikke tid til at gå op i modetøj, og der var slet ikke tid til at arbejde med henblik på at få råd til modetøjet. Det ændrede sig dog med en knæskade i starten af gymnasiet. Nu var der ikke så meget andet at lave, end at få tjent nogle penge – som til gengæld kunne bruges på at gå i byen, og på at købe tøj hos Trendyshop.dk.

Nu går jeg ikke helt så meget i byen som i gymnasiet, men til gengæld bruger jeg mange flere penge på tøj. Det er blevet lidt af en besættelse for mig, og jeg bruger rigtigt meget tid på at finde det helt rigtige tøj til weekendens fest – eller til hverdagens arbejde. Et af de mærker, som jeg stødte på for nyligt er Long X Boy London. Det er et fedt sammenspil mellem to kendte, engelske mærker – og resultatet er super cool.

Long X Boy London er ikke som dit normale tøjmærke. Det er innovative og provokerende designs, der virkelig skiller sig ud. Og når jeg siger, at Long X Boy London falder i øjnene – så er det i bogstaveligste forstand. Mange designs fra det engelsk brand er nemlig i guld, og det er noget der vækker opsigt. Jeg husker tydeligt første gang jeg så kollektionen fra Long X Boy London i min lokale modebutik, og hvordan jeg blev helt paf deres brug af kontrastfarver; eksempelvis guld-skrift på sort baggrund.

Jeg vil godt indrømme, at Long X Boy London ikke er et tøjmærke for alle og enhver. Det kræver selvtillid og en sikker stil at købe tøj fra Long X Boy London, men hvis du har dét – så er det super fedt. Det er ligeledes modetøj der koster lidt penge, men der er utroligt meget signalværdi i tøjet også. Jeg har selv en t-shirt fra Long X Boy London hængende i skabet, og jeg føler mig som en vaskeægte bad-boy, når den ryger på.

Disclaimer

Skriv et svar