Hav altid basistøj på lager

Vær med på moden

Det er altid godt at være med på moden – samt at følge tidens trends. Om sommeren er det tit sådan at farver, prints og mønstre bliver en del af moden – og at vi begynder at acceptere den farverige stil. I år er det blevet moderne at klæde sig i tøj, der har striber – og det er moderne at klæde sig i tøj, der anvender kontraster. Med kontraster menes der, at tøjet gerne må indeholde noget, der er markant anderledes i forhold til tøjets grundfarve. Dette kunne eksempelvis være en t-shirt i hvid med camo-print på ærmerne, eller et par denimshorts med baglommerne i et farverigt print. Du har sikkert allerede bemærket denne tendens, og du går ikke galt i byen ved at følge denne trend.

Men selvom at tidens trend kan være med til at sparke lidt liv i din garderobe, så er det altid en fordel at have en del basistøj. Hvad det er for noget, kan du læse om i nedenstående afsnit.

Basis er bedst

Når jeg siger basistøj, så har du måske allerede en fornemmelse for, hvad der menes. Det er nemlig tøj, der kan bruges til hverdag – og som ikke umiddelbart går af mode. Det er jeans, chinos, ensfarvede t-shirts og hoodies.

Jeg har som regel altid flere forskellige jeans til at ligge i skabet. Hvis jeg finder en model jeg kan lide, så køber jeg gerne den samme model i flere forskellige farver. Så er jeg nemlig sikker på, at pasformen er god – og de forskellige farver bidrager til, at min stil ikke bliver altid for konform.

Med hensyn til hoodies, så elsker jeg dem. Jeg har som regel altid en hoodie på (når der ikke er for varmt) – og en af mine favoritter er Hoodiebuddie. Det er et relativt ukendt mærke herhjemme, og jeg faldt over det ved et tilfælde. De laver en masse forskellige hoodies, som sidder godt – og som er med til at skabe min hverdagsstil. Hvis du vil tjekke Hoodiebuddie ud, så kan du se mere her.

Slutteligt har jeg altid ensfarvede t-shirts på lager. Dette er lidt en no-brainer, og de fleste har da også t-shirts i skabet.

Hvis du har meget basistøj, så kan du variere din stil til hverdag – og du slipper for at følge dig kedelig.

Disclaimer

Skriv et svar