Farverigt modetøj til mænd

Den moderne mand prøver at skille sig ud fra mængden. Han vil gerne virke afslappet og i balance, samtidig med han er med på moden. Cityfellaz har skabt denne kombination gennem deres kollektioner.

Mærket cityfellaz har eksisteret siden 2002. Cityfellaz har gennem deres kollektioner af modetøj til mænd, skabt et originalt kvalitets produkt, hvor kombinationen af forskellige farver og humoristiske designs gør at modetøj fra cityfellaz er helt unikt. Cityfellaz design bære præg af at deres rødder ligger i 80ernes og 90ernes skateboardkultur, hvor street appearance og farverige udtryk er vigtigt.

Iøjefaldende

Cityfellaz bruger iøjefaldende designs og farver i deres kollektioner. Cityfellaz fornyer det moderigtige gadedrenge udtryk gennem deres kollektioner. Med tøj fra Cityfellaz falder du derfor aldrig ud af gadebilledet.

Personligt præg

Indenfor mode til mænd er det personlige præg er vigtigt. Hvem vil ikke gerne skille sig moderigtigt ud fra mængden? Det enkelte tvist er vigtigt. Du kan med cityfellaz kollektioner skabe eller give din nuværende stil et ekstra pift med kulørte og moderigtige designs.

21527_9072Til enhver lejlighed.

Tøj der kan benyttes til alle lejligheder er svært at finde. Designs fra Cityfellaz en undtagelse. Tøjet passer perfekt til enhver lejlighed. Lige fra festerne i weekenden til den første arbejdsdag i ugen og festivalen, kan Cityfellaz designs benyttes. Det er en af grundstene for mændene bag mærket. Designerne arbejder i døgndrift på at skabe kvalitets kollektioner der opfylder ethvert modemæssigt behov til enhver given situation.  Umiddelbart skulle man tro at tøjet fra Cityfellaz ville koste det hvide ud øjenende, men der tager du fejl. Prisen er til at komme nærheden af, og kvaliteten er i top. En yderligere bonus er at tøjet kan købes online. Du får altså, gennem Cityfellaz, et moderigtige udtryk, med humør og et væld af farver til en favorabel pris online.

 

Disclaimer

Skriv et svar