Det unikke ved Cityfellaz

Langt de fleste tøjmærker følger nutidens mode og trends, men ikke CityFellaz. Her kigges der ikke over skuldrende på andre, og de mange flotte og farverige kreationer tager udgangspunkt i, hvad man hos CityFellaz finder fedt ved 80’erne og 90’ernes mode, og bringe disse elementer til live igen i nye sprøde og innovative designs.

Farverigt design
Når du første gang kaster øjene på CityFellaz tøj, vil du hurtigt finde ud af, at det er ret unikt. Det unikke kommer især til udtryk ved, at CityFellaz tøj er dybt inspireret af skater- og musikkulturen.

I modsætning til mange andre mærkevarer, benytter CityFellaz sig af mange farver. Det store miks af farver og sammensætning heraf gør, at CityFellaz tøj altid  vil tilbyde dig noget, som ingen andre mærker kan. Ønsker du derfor ikke at gå, og falde i ét med den kedelige danske vinters grå farver, så er CityFellaz et godt bud på en fed stil til dig.

Udover at CityFellaz tøj er præget af en stor variation af forskellige farver, så vil du ligeledes støde på et utal af fede og veldekorerede prints, hvor ikke mindst humor udgøre en vigtig faktorer. CityFellaz tøj handler i høj grad om, at give udtryk for sin personlige stil, og at vise at man bærer den med stolthed!

Det handler ikke om penge
At sælge CityFellaz tøj handler ikke om penge. Dette er alfa omega når man hos CityFellaz designer nyt tøj. Her er man af den klare overbevisning, at intet produkt skal sendes ud i butikkerne med mindre, at CityFellaz kan stå ethundrede procent indenfor både design, og de høje krav til kvaliteten som de selv forventer.

Regnbuens farver
Er du derfor typen, der elsker farver, fede prints og altid har været tiltalt af tøjstilen fra musik- og skaterkulturen, så er der rigtigt meget at komme efter ved CityFellaz tøj. Kollektionerne er gennemarbejdet og gennemtænkt, og du kan være sikker på at kvaliteten og design er, hvad man hos CityFellaz sætter højst, så du kan få den fulde glæde ud af dit CityFellaz tøj!

Disclaimer

Skriv et svar