Sådan ændrer du dine vaner med en e cigaret

Det er de små ting i hverdagen, der kan ændre dine dårlige vaner til gode vaner! Her er små tips og tricks til, hvordan du kan gå i seng med god samvittighed!

Vi har alle prøvet det. At sætte os for et mål, nytårsforsæt eller lignende såsom at tabe 15 kg., stoppe helt med at ryge, løbe en Marathon, spise sundere eller noget i en helt anden boldgade. Til de, som kan sige at de mindst én gang har sat et mål som dette, kan mange desværre også sige, at målet ikke er nået. Dette kan i stedet for motivation give dårlig samvittighed, men det er slet ikke nødvendigt! Med små ændringer i din hverdag, kan du opnå store ændringer på lang sigt. Det handler kun om at have lidt mere tålmodighed.

Tag trappen i stedet for elevatoren

Dette er en oldgammel frase, som alle husker, men somme tider vælger at ignorere – desværre. For at tage trappen i stedet for elevatoren har rent faktisk en effekt for fysikken og for hjertet. På en travl dag er der ikke altid tid eller overskud til at sætte tid af til motionscenter, for udover arbejde skal der vaskes tøj, laves mad, gøres rent og meget, meget mere. Listen er uendelig!  Ved at tage trappen de etager ekstra vil ikke gøre dig i tip top form på et sekund, men det vil uden tvivl bevirke til det.

Dette gælder ikke kun trappen, men også cyklen i stedet for bilen! Regner det, kan dette godt være rigtig svært at overholde, men når det er overstået vil du helt sikkert have det godt med dig selv! Bor du i en stor by, kan det endda ske, at det er hurtigere at tage cyklen. Én ting er i hvert fald sikkert – det skader ikke for noget at tage cyklen!

Skift dine cigaretter ud med en e cigaret

Har du røget gennem længere tid og ønsker at stoppe, men bare ikke kan gøre dig klar på at lægge det på hylden er dette til dig – en e cigaret! Med denne kan du stadig ryge, men med god samvittighed. I stedet for røg og tjære laver e cigaretten damp, som sikrer at du kan ryge uden at indhalere skadelige stoffer. Tilmed er denne også lovlig at ryge på danske cafeer. Dette betyder, at du kan gå ud og have sjov med dine venner uden at forlade dem for en rygepause og komme tilbage med tøj og hår der lugter af røg.

En e cigaret kommer dermed ikke kun dig selv til gode, men også dine nære. Du vil måske ikke få god samvittighed af følelsen af stadig at ryge, men du kan kun få god samvittighed, når du vil mærke dit helbred blive bedre, din fysik bliver bedre og trangen til en at ryge forsvinder gradvist. Du er godt på vej til komplet rygestop! Læs mere og find den e cigaret, der passer til dig på www.smartsmoke.dk. Det er små ting, der kan gøre den store ændringer for dig!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)
Disclaimer

Skriv et svar