Wasgij puslespil er helt specielle

På engelsk hedder et puslespil ”jigsaw” og hvis du kan lide udfordringen ved de mange små brikker, vil du med sikkerhed elske Wasgij puslespil. Det er det engelske ord jigsaw stavet bagfra og det giver god mening – Wasgij puslespillet vender nemlig hele samleoplevelsen på hovedet!  

Normalt kan du på æskens forside finde det færdige motiv, men med dette særlige puslespil skal du udfolde din fantasi. Æskens forside indeholder nemlig ledetråde og gåder, men ikke det færdige motiv! Wasgij er sjov og logisk underholdning for kreative voksne eller nysgerrige børn, der er kørt træt i de traditionelle puslespil. Brug din fantasi og kreativitet til at finde dem til løsningen på Wasgij puslespillet.  

Familiehygge med et twist 

Wasgij puslespil kommer, ligesom almindelige puslespil, i forskellige størrelser. Det mindste puslespil er typisk fra 250 brikker men kan strække sig til store oplevelser på helt op mod 1500 brikker. Wasgij kommer både som individuelle puslespil i en serie, der følger et bestemt tema men kan også købes som samlebokse hvis du er blevet rigtig bidt af det store mysterium.  

På trods af, at denne form for puslespil ikke er noget nyt koncept, da det har sin oprindelse i 1990’erne, har Wasgij de senere år vundet større og større indpas herhjemme og sælges derfor flere steder både fysisk men også på internettet. Wasgij er et hyggeligt weekend-spil, som også kan tags med på ferien eller i sommerhus, men det er mindst ligeså sjovt at samles om på en kold hverdagsaften med vennerne eller familien.  

Kast dig ud i et af de mange eventyr, som Wasgij byder på, og få vendt din traditionelle opfattelse af puslespil helt på hovedet! Det er både sjovt, frustrerende og ikke mindst lærerigt.  

Disclaimer

Skriv et svar