Udstyr til barnevognen

En af de ting der føler med dét at blive forælder, er at man skal orientere sig i den jungle, der går under navnet babyudstyr. Det kan være svært og overvældende, og derfor har de fleste brug for råd, vejledning og information. Man kunne skrive lange bøger om valg af babyudstyr, hvorfor det kan være en god ide, som blogger, at fokusere på nogle bestemte emner i hvert indlæg. Det er i hvert fald min tilgang til det, og i dette indlæg skal det handle om udstyr til barnevognen; særligt barnevognsseler og barnevognsregnslag.

Hvordan finder jeg den rigtige barnevognssele? Når du skal vælge en barnevognssele, kan du med fordel bruge disse råd;

  • Vælg en model, der passer til barnets alder. Det sikrer optimal pasform og sikkerhed. Man anbefaler, at anvende en barnevognssele fra barnet er ca. seks måneder gammelt.
  • Du kan med fordel vælge en barnevognssele, der tåler maskinvask. Små børn sviner – og sådan skal det også bare være. Du kan derfor gøre det hele lidt nemmere for dig selv, ved at kunne maskinvaske selen.
  • Undersøg barnevognsselen, og vælg én der er nem at indstille. Så slipper du for en masse frustration med at få selen til at sidde ordentligt, i takt med at dit barn bliver større.

Hvad med barnevognsregnslag?

Et barnevognsregnslag kan være en god investering, da det naturligvis tillader dig, at bruge barnevognen selvom det regner og blæser. Du kan bl.a. bruge et barnevognsregnslag, når;

  • Det regner
  • Når det er meget koldt
  • Når det blæser rigtigt meget

Man skal dog ikke bruge barnevognregnslaget i alle slags vejr, og være påpasselig med at barnet har det behageligt under barnevognsregnslaget. Som du nok ved fra almindeligt regntøj, kan det hurtigt blive indelukket og klamt under regntøjet – og det samme gør sig gældende med et barnevognsregnslag. Men anvender man det i samspil med almindelig sund fornuft, kan det være rigtigt fint.

Således nåede vi enden på indlægget, og du har forhåbentligt lært lidt om barnevognsseler og barnevognsregnslag. Hvis du har en kommentar til indlægget, så skriv gerne en kommentar via nedenstående formular. Barnevogn eller kombivogn: Hvad skal man vælge? Læs med her ← (babyland.dk)

Disclaimer

Ét svar til “Udstyr til barnevognen”

Skriv et svar