Rabatspil

Vores kortspilaftener sammen med tre andre par her fra kvarteret er faktisk blevet noget sjovere for os kvinder i løbet af de seneste måneder. Vi fire par har i et par år mødtes en gang om måneden for at spille kort, og mændene spiller piratwhist, mens vi piger sidder ved et andet bord og spiller canasta.

Sådan var det længe, og det var helt tydeligt, at mændene var dem, der morede sig mest med kortspillet, og jeg er sikker på, at det hænger sammen med, at de spiller om penge – ikke de store beløb, ganske vist, men dog tilstrækkeligt til, at man på en heldig aften kan blive op til et par hundrede kroner rigere.

Vi piger besluttede helt fra en start, at vi ikke ville spille om penge, for det skulle jo nødig ende i det rene hasard. Men så for tre-fire måneder siden foreslog Henriette, at vi da kunne spille om noget andet, og hun havde faktisk en konkret ide.

Hun havde bemærket af vores almindelige snak, at vi alle fire køber en del tøj og andet i diverse netbutikker, og nu havde hun erfaret, at der cirkulerer en masse rabat koder rundt, som kan bruges til at få rabat på indkøb i netbutikkerne. Og så havde hun fået den tanke, at vi hver især skulle samle på rabatkoderne, og så kunne vi spille om dem, når var til vores kortaftener.

Den var vi andre med på, og Karina fortalte, at hun selv for nylig havde haft gavn af en zalando rabatkode, som hun havde erhvervet sig ved et foregående indkøb af nogle sko hos zalando.

Og derefter gik den vilde jagt på rabatkoder, så vi hver især forsøgte at have mest muligt at byde ind med, når vi skulle spille kort. Før det anede jeg ikke, at man kunne få sådan nogle koder til at opnå rabat, men en dag på jobbet fortalte jeg nogle kolleger om vores plan, og en af mine kolleger sagde straks, at hun vist havde en stak nicehair rabatkoder, som hun ikke regnede med at få brug for, så den kunne jeg da bare får.

Jeg fik samlet flere koder, så jeg i alt havde fem forskellige rabatkoder til vores næste kortspilaften, og de tre øvrige havde lige så mange eller lidt flere. For mig blev det en god kortaften, for jeg vandt mere end jeg tabte, så resultatet blev, at jeg tog hjem med blandt andet en stylepit rabatkode, som jeg var ganske glad for, da jeg skal have købt en ny blazer til min mand, som han skal have i fødselsdagsgave.

Jeg er sikker på, at alle vi fire piger syntes, at det var noget sjovere at spille kort, når der er en indsats at spille om, og på den måde får vi byttet rabatkoder på en sjov måde. Sidst, vi mødtes til kortspil, vandt jeg en cdon rabatkode, som er nem at anvende, fordi der er så stort et udvalg af næsten alle mulige slags varer i den webshop, som jeg bruger ret tit.

Disclaimer

Skriv et svar