Paranormale Norge

Hvis du leder efter billige flybilletter, så kan du være heldig at finde billetter, som er rørende billige. Lige når man ser prisen, så kan det være meget fristende at sige: ”Den køber jeg med det samme.” Men pas på med det. Jeg har været rigtig uheldig. Ja, du kan faktisk sige, at det var en dumhed af mig at købe de meget billige flybilletter til Oslo.


Historien er, at vi skulle til fødselsdagsfest hos min onkel, som bor deroppe. Det er ca. en times flyvning her fra København, så jeg havde bestemt, at vi ikke skulle bruge tiden på en båd. Vi skulle bare derop deltage i festen og så hjem hurtigt dagen efter. Så jeg købte blindt de første og billigste flybilletter, jeg fandt. Men. Det viste sig, at den specifikke billet sendte os via London til Oslo. Vi brugte næsten 6 timer på at komme frem. Spild af kostbar tid. Havde jeg set mig for, og kigget på rejseplanen, som sitet, jeg købte billetten hos, viste, så havde jeg ikke købt den.

Men nej, i min effektivitet lavede jeg det dumme køb. Jeg får meget at høre for det stadigvæk. To timers flyvning til London, hvor vi så skulle vente i næsten 2 timer for så at flyve i 2 timer for at nå frem til Oslo derfra. Vi kunne have været der på lige godt 1 time. Min viv var ikke glad for det. Hun hader ikke at flyve, men hun hader at sidde på en bænk i en lufthavn.

Så et godt råd er, når du skal købe billige flyvebilletter, at du altid tjekker rejseplanen, inden du trykker på køb. Tid er penge, siger man. Ja, den spildte tid i London var dyr. Der blev købt dyre sandwichs og læskedrikke. Vi kunne da have brugt de penge bedre i Oslo. Og Norge er jo generelt ikke helt billig, så skal du flyve til Norge: Køb flyrejsen her: https://www.rejsepriser.dk/flybilletter/norge/

Disclaimer

Skriv et svar