Pædagogisk baggrund og jobsøgende? Bliv lærervikar!

Grundet kaosset der spreder sig på globalt plan, har mange danskere måtte vinke farvel til job, de ellers har været glade for. Grundet det pludselig pres på så mange virksomheder og institutioners økonomi, søger mange nu nye job.

Er du en af de mange uheldige der leder efter job, kommer her en idé der ikke blot vil sørge for at der igen er penge i kassen, men som også vil booste dit CV: Lærervikar!

Hvad laver en lærervikar?

En lærervikar overtager arbejdet for underviseren i en skoleklasse, når vedkommende ikke er tilgængelig – ofte grundet sygdom, barsel eller ferieperioder. Som lærervikar skal du derfor være klar til dåd med kort varsel.
Du har som lærervikar derfor ikke faste arbejdsvagter, men derimod dage hvor du skal stå til rådighed for institutioner i nærheden af din bopæl.

Ofte hyres lærervikarer gennem en virksomhed der tager sig af alle legaliteterne og selve hyringsprocessen.

Hvad kræver jobbet som lærervikar?

Kravene til jobbet som lærervikar er yderst forskellige. Nogle steder ansættes der udelukkende studerende, visse skole vil kun hyrer individer med erfaring indenfor skolevæsenet.

Andre steder, kræves det blot at du som minimum har ageret babysitter for din søsters børn et par gange, så de ved du har erfaring med den yngre generation.

Pædagogisk ekspertise er uden tvivl et plus, hvad enten det måtte være som assistent i en dagpleje eller som professor på et universitet. 

Disclaimer

Skriv et svar