Molly-Jo – Det bedste, det fedeste, det mest fancy

Posted by on maj 22, 2013 in Alt det andet | 0 comments

Molly-Jo – Det bedste, det fedeste, det mest fancy

En halvkølig småkedelig tirsdag aften besluttede jeg mig for at surfe lidt rundt for at hente inspiration til min nye fest-garderobe. De næste måneder står den på både bryllup, en 40 års fødselsdag og et release-party for en ny produkt-serie i min mands import-firma.

Min stil kan vist nærmest kaldes klassisk elegance med et eksklusivt touch. Helst med en feminin og rigtig ladylike silhuet. Gerne i et snit, der oser langt væk af, at der er blevet kælet lidt ekstra for detaljer og kvalitet.

Til et bryllup er det vigtigt, at man selvfølgelig ikke tager opmærksomheden fra bruden. Det kræver for mig en lækker kjole i chikt design og sæsonens farver. Jeg faldt fuldstændig for en superflot og fantastisk feminin lilla kjole fra Molly-Jo, da klikkede mig ind på hjemmesiden SKOTT.com. Her har jeg nemlig før haft stor succes med at købe dansk fest-mode til særlige lejligheder.

Kjolen er med trekvart ærme og har V-udskæring. I den ene side har den en flot rynke-effekt, som afsluttes med nogle smarte metal-ringe – total aktuel trend. Samtidig er den lavet i et stof, der gør den behagelig at have på – den følger simpelt hen min krops former og sidder som støbt til min figur uden at stramme de forkerte steder.

Til 40-års fødselsdagen hos min veninde har jeg kig på en anden Molly-Jo sag i blåt og sort – stribet på den fede måde, ærmeløs og med flot hals-udskæring. Kvalitet og pasform er bare lige i øjet igen.

Til release-partyet har jeg endnu ikke besluttet, om jeg hopper i den nye lilla eller blå-sorte Molly-Jo-kjole. Men på skott.com faldt jeg over en lille fiks og lækker bolero – lige til at tage på over både den lilla og den stribede. Den giver lige det ekstra touch til mit look – rigtigt flot og anderledes ærme med rynke-effekt. Boleroen passer også over en sød top, tilsat jeans eller nederdel. Jeg forelskede mig både i Molly-Jo’s helt enkle små ensfarvede toppe og i de elegante farverige og mønstrede – fås både i silke og polyester. Med andre ord – jeg kan dresse min stil op og gøre den så eksklusiv og elegant, jeg har lyst til – både til de store fester og de mere casual party-times.

Molly-Jo er bare blevet min nye party-veninde, kan jeg fornemme.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/6 (1 vote cast)
Molly-Jo - Det bedste, det fedeste, det mest fancy, 6.0 out of 6 based on 1 rating

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *