Modetendenser i efteråret og vinteren

Mangler du julegaveideer, eller er du bare på udkig efter noget nyt tøj? Så kan du læse lidt med her, og blive klogere på efterårs- og vintermoden inden for herretøj. Jeg køber altid selv mit modetøj online, da jeg kan spare rigtigt mange penge i forhold til fysiske butikker. Nu er det også snart tid til januar-udsalg, så hold øje med herremoden på internettet. I de næste par afsnit, kan du læse mere om efterårets trend.

Farverne

Dette efterår bliver det mørke farver, som kommer til at dominere diverse kollektioner; mørkeblå, brun, mørkegrøn og sort. Sådan er det tit om vinteren, og sådan er det også i år. En farve som også er hot, er bordeauxrød. Det fede ved de mørke nuancer er, at de passer til langt de fleste jeans og chinos. Det giver dig flere valgmuligheder, og du skal ikke være nervøs for, at dit outfit ser kedeligt eller ensformigt ud.

Overtøj

Lange frakker og militærjakker bliver det store hit i denne vinter. Det er selvfølgelig altid en bonus at vinterjakken holder dig varm – og kan du se godt ud samtidig med, ja så kører bussen. Hvis du er lidt mere til den flippede retrostil, så er en militærjakke måske dit næste indkøb. Kan du bedre lidt det klassiske look, så kig efter en lang jakke i mørkegrøn eller mørkeblå.

Strik

Strikketøjer er virkelig ‘in’ i år – og derfor skal du naturligvis også have en. Strikketrøjer er i god tråd med retrostilen, der har domineret forårs- og sommermoden. Du kan finde strikketrøjer der er ensfarvede og meget ‘pæne’ i det, men du kan altså også finde de helt farverige strikketrøjer, der giver din stil et personligt look.

Keyhangers

Keyhangers er supercool accessorie, der skaber en casual og afslappet stil. Den har naturligvis også en praktisk funktion, der sørger for at du ikke mister dine nøgler, Hvis du godt kan lide at gå i jeans og t-shirts (uden overtøj), så er en keyhanger den perfekte accessorie.

Mit nytårs-outfit

Jeg elsker nytår. Både fordi at jeg får lov til at feste igennem – men også fordi, at det giver mig en undskyldning for, at bruge penge på nyt tøj. Jeg må dog erkende, at jeg ikke er millionær – så jeg køber mit modetøj online, da jeg som regel kan spare en del penge. Jeg har endelig fået mit nytårstøj på plads, og jeg vil skrive lidt om hvad jeg skal have på.

Jeg har i år valgt, at jeg ikke vil have et jakkesæt på. Det har jeg ellers haft på de sidste par år, men jeg kan ikke længere passe mit gamle jakkesæt – og jeg har ikke råd (eller lyst) til at bruge penge på et nyt. Det må vente. Heldigvis er der mange andre muligheder inden for herremode – så jeg er gået en anden vej i år.

Jeg har valgt, at jeg i år vil have et par jeans på. Jeg har købt et par lyse jeans, som har smalle ben. Det er lidt anderledes end et normalt nytårs outfit, men det giver vel bare lidt ekstra opmærksomhed. Jeg tager et par Converse Allstar på i sort, for at fortsætte det lidt mere afslappede stil.

Nu kommer det sjove, for det hele skal jo ikke være afslappet; det er jo nytår. Jeg har nemlig investeret i en pæn, ensfarvet skjorte. Hertil har jeg valgt en bordeauxrød pullover i strik. Disse ting skal tilsammen skabe en kontrast til mine jeans og sneakers. Som prikken over i’et skal jeg have en butterfly på. Når jeg læser om modetøj online, så lader det til, at mange sværger til butterfly i tiden. Jeg synes også selv, at det er en fed accessorie. Jeg ved ikke hvad farve endnu, men den bliver nok sort.

Slutteligt tager jeg en habitjakke på i tweed. Det er en god blanding mellem det klassiske og det lidt flippede. Det er jeg vild med. Nu har jeg i hvert fald gjort mit til, at min nytårsaften bliver lidt anderledes end normalt. Hvad er dine planer for nytår?

Disclaimer

Skriv et svar