Kostumer til afslutning

Vi har afslutning på vores tid i folkeskolen på torsdag, og fra morgenstunden er det planen, at vi holder afslutning på skolen, hvor vi har kostumer på. Jeg har vært meget inde på nettet og prøve på at finde et fedt kostume, for min mor kan bestemt ikke finde ud af at sy. Endelig kom jeg ind på en hjemmeside, hvor prisen ikke var for høj, og udklædningen var sjov. Der var svampe bob, og det syntes jeg kunne være mega sjovt at være, så den bestilte jeg. Tre dage efter kom kostumet, og jeg var godt tilfreds med det. Alle de ”små” ville elske det. Fem dage efter kom dagen for afslutningen, og jeg havde en pose fyldt med karameller med til at kaste til de yngre børn.

I den første skoletime får vi alle morgenmad i kantinen. Der var både rundstykker, cornflakes, kage og en masse andet. Alle min venners kostumer var også sjove, der var både politi, tegnefilmsfigurer og andre mærkelige kostumer. Min klasselærer syntes nu altså, at jeg havde den sjoveste udklædning, for der var ikke andre, der før havde været svampe bob. De fleste valgte nemlig de nemme kostumer. Og mon ikke vi kan sige, at temashop.dk er synonym med udklædning i Danmark?

I anden time er der underholdning for hele skolen i storrummet. Vi har arrangeret noget for de lærere, vi har haft gennem den tid, vi har været på skolen. Vi kommer op på scenen, og så har vi lavet en film med alle de billeder og videoer, som fortæller noget om det, som vi har lavet igennem årene. Videoerne og billederne viser episoder fra forskellige ture, som vi har været på, og oplevelser på skolen.

Så bliver der klappet, og derefter råber vi de lærere op, som skal være med i en quiz. Først bliver de delt op i to hold, og så får de en lyd, og det ene hold får en tamburin, og det andet hold får en ko-klokke, og så bliver der stillet forskelige spørgsmål. Til allersidst bliver alle de lærere, vi har haft oppe, kaldt op en efter en, og så får de en buket blomster.

I den sidste time går vi rundt på hele skolen og kaster karameller ud i klasserne. Derefter er skoledagen slut, og vi tager hjem enten sammen med en ven eller alene, og så skal vi have festtøj på, og nogle skal i bad. Vi har lejet et telt, og så får vi noget lækker mad og dessert. Bagefter er der lejet en dj, der kommer og spiller god musik, og han er der til klokken 02.00.

Sådan har programmet for vores sidste skoledag været igennem en hel del år, og det er blevet en fast tradition for os ældste elever. Vi glæder os til det, og vi har i fællesskab bestemt, at vi ikke behøver at have vores kostumer på til festen om aftenen. Det har jeg det rigtig godt med, for hvis man for eksempel har lyst til at score en af drengene til festen, er det nok ikke det mest smarte at være klædt ud som svampe bob.

Disclaimer

Skriv et svar