Introduktion til Cityfellaz

Elsker du musik? Og elsker du skateboards? I så fald burde du være helt vild med mærket ‘Cityfellaz’, der laver modetøj til mænd, og hvis skabere netop kommer fra en musik- og skateboardkultur!

Nemlig skabernes baggrund og dennes påvirkning er tydelig at se på de T-shirts og sweatshirts, Cityfellz kronisk smider ud på markedet hvert eneste år til glæde for de mange, trofaste “fans”. I stedet for dystre og lumre motiver, er der her fokus på masser af farver, på liv, på glæde, på flotte figurer og des lignende. Anser du dig selv som værende en glad person, og er du derudover interesseret i modetøj til mænd, burde du tjekke Cityfellz tøj ud som en af de første ting!

En papegøje med et yderst farverigt næb går igen på mange af Cityfellaz-produktioner. Denne papegøre gør det nemt at identificere modetøjet til mænd fra Cityfellaz, og tillader bærerne at skabe et indbyrdes sammenhold, et netværk. Møder du på en våd aften i byen med din Cityfellz-T-shirt en anden person med en lignende Cityfellz-sweatshirt, har I pludseligt mulighed for at snakke med hinanden – og så er det lige pludseligt nemt at skabe nye bekendtskaber i byen. Også mellem kønnene!

Cityfellaz modetøj til mænd online kombineres især godt med et par cowboybukser, en cap og et par fede sneakers. Ikke alle disse ting kan du få fra Cityfellz, men til det findes der heldigvis andre modemærker til mænd. Nøjes blot til at starte med, med at købe dine mode T-shirts, sweatshirts og hættetrøjer for mænd hos Cityfellaz, hvis du er klar på at tage din tøjstil til det næste niveau!

Med hensyn til prisen på modetøjet fra netop skateboardmærket Cityfellaz, bliver du langt fra ruineret. Selv på et SU-budget som studerende, kan du på denne måde få lov til at opretholde en fed tøjstil uden at gå i Bilka eller Netto for at købe T-shirts og caps – Cityfellaz modetøj til mænd kan nemlig nemt købes online den dag i dag med store besparelser til følge!

Disclaimer

Skriv et svar