Integration af virksomhedssystemer

black and gray microphone on black and gray microphone

Udvikling af software kan være en dyr fornøjelse og det er ofte forbundet med en del forklaring og gennemgang med udviklingsteamet hos den virksomhed man vælger at arbejde sammen med. Jeg har senest arbejdet sammen med Median ApS og der var situationen en hel anden.

Min opgave var at få integreret mit CRM og mit regnskabssystem med hinanden for at spare tid. Jeg har gennem længere tid irriteret mig over alt det manuelle arbejde jeg skulle igennem, hver gang jeg opdaterede en kunde i det ene system. Jeg har selv brugt lang tid på at se om jeg selv kunne bruger et integrationsværktøj til at opnå dette med, men det har generelt set taget længere tid end hvis jeg bare fra starten af havde hyret en professionel til at lave arbejdet.

Jeg kontaktede virksomheden for at snakke om systemintegration og hvordan jeg skulle integrere mine virksomhedssystemer. Det er sjældent at jeg bliver forbavset, men her var de super professionelle og kunne i løbet af kort tid hjælpe mig med at få en integration til at køre, således jeg nu betaler et lille beløb hver måned for at have det her kørende og jeg irriterer mig ikke længere over den spildtid jeg havde tidligere. Det kan varmt anbefales.

Faktisk er det kommet bag på mig, hvor hurtigt og professionelt det hele kører. Virksomheden bruger meget Cloud teknologi og det gør at de hurtigt havde noget oppe at køre – noget var genbrug og noget var designet til min virksomhed.

Går du i tanker om at skulle integrere dine virksomhedssystemer, så er mit bedste råd at komme i gang. Kom i gang så hurtigt som muligt og begynd at spare timer i hverdagen. Min investyering i integrationen er betalt tilbage flere gange og det månedlige beløb virker så ubetydeligt, når jeg kigger på hvor meget jeg sparer. Samtidig er jeg begyndt at tænke over automatisering / integration ved alle nye produkter vi overvejer at sælge til kunder og vores samarbejde med virksomheden vokser kun – og det gør at vores virksomhed også vokser.

Disclaimer

Skriv et svar