Greenens lyksaligheder

Det vil jo nok være at omgås sandheden lidt for lemfældigt, hvis jeg kalder min tur på golfbanen i dag for vellykket, for vi fire, der havde sat hinanden stævne, var næsten kun lige begyndt på første hul, da det begyndte at regne temmelig kraftigt, så vi valgte at skynde os tilbage til klubhuset, hvor vi trods alt kan sidde i tørvejr.

Men det var en ganske voldsom skylle, vi fik, så selv om der ikke var ret langt tilbage til klubhuset, nåede vi alligevel at blive ret våde. Så derfor glædede jeg mig over, at jeg altid har et ekstra sæt golftøj liggende i bagagerummet på min bil, så på vej ind i klubhuset hentede jeg det i bilen, så jeg kunne skifte det våde tøj ud med noget tørt. Jeg elsker det store udvalg af golftøj hos Greenen!

Der var flere andre spillere, som hastede tilbage til klubhuset på grund af vejret, så der blev hurtigt fyldt godt op med mennesker og diverse golfudstyr, som de forskellige havde taget med ind i klubhuset for at holde det væk fra den voldsomme regn.

Det var endnu ret tidlig formiddag, så der kom for alvor gang i vores lille restaurants kaffemaskine, for vi mente vist alle sammen, at det var for tidligt på dagen til at drikke noget med alkohol i. Hyggen spredte sig ret hurtigt, og snakken gik om de forskellige spilleres præstationer ude på banen i den seneste tid. Og nogle talte faktisk en del om skønhedstips!

Men regnen blev bare ved, så efterhånden begyndte nogle at køre hjem igen, idet de opgav at få spillet mere den dag. Det var lidt irriterende, for meteorologerne havde faktisk advaret om nogle byger, men der havde så vidt jeg havde set ikke været tale om vedvarende regn, så vi følte os nok lidt snydt af vejrudsigten.

På et tidspunkt drejede vores snak hen på forskelligt golf tilbehør, og det kom sig egentlig af, at en eller anden i spøg lege med tanken om, at man burde konstruere en paraply, der kan bruges af golfspillere. Det grinede vi lidt af, for det kan selvfølgelig ikke lade sig gøre i praksis.

Det fik vi i al venskabelighed en god diskussion om, for nogle gjorde gældende, at selvfølgelig kunne det lade sig gøre. Sådan en skulle være en slags stor parasol på hjul, så man kan skubbe den rundt på banen, og så skal den være høj nok til, at man ikke rammer den, når man svinger sine golf køller. Men i teorien kan alt jo lade sig gøre, men det nok kræve mere end en enkelt caddie, hvis man skal bakse rundt på banen med sådan et monstrum.

Som sagt var nogle af klubbens spillere kørt hjem igen, men vi mere tålmodige blev hen imod middag belønnet af vejrguderne, da det klarede fint op og holdt helt op med at regne. Vi fire, der skulle spille sammen, valgte at spise lidt frokost i klubhuset, og da vi var færdige med det, kom vi ud til en helt skyfri og flot blå himmel, så vi kunne komme i gang med vores planlagte runde.

Disclaimer

Skriv et svar