Fritidsmusiker på budget

Musikinstrumenter

Det kan da godt være, at nogen griner lidt i skægget, når jeg fortæller, at jeg er fritidsmusiker på budget. Men det er nu engang sådan, det er – og det er jeg egentlig ikke flov over på nogen måde. Jeg lever ikke af at spille til fester og arrangementer, og jeg kan kun lige akkurat holde skindet på næsen økonomisk i forhold til de udgifter, jeg har til musikinstrumenter, lydudstyr og ikke mindst transporten. Det skyldes nok, at jeg ikke er verdens bedste musiker – men til gengæld er jeg sjov og alsidig. Faktisk spiller jeg på så mange musikinstrumenter, at kun få kan prale af at kunne det samme antal, som jeg kan.

Måske er det derfor, jeg kun lige kan få økonomien til at hænge ordentligt sammen? Jeg mener: Jeg bruger jo en svært stor sum penge hvert år på at købe nye musikinstrumenter og på at vedligeholde dem, jeg har. Jeg vil tro, det nærmest er en slags besættelse for mig. Ikke noget paranormalt i det – bare sådan lidt besættelsesagtigt. Og faktisk har det ved et par lejligheder ført til, at jeg er kommet lidt bagud med betalinger på diverse forpligtelser, og jeg har også prøvet at ryge i RKI, men heldigvis fandt jeg en service, der kunne hjælpe mig ud af RKI igen.

Nu er det endelig blevet muligt for mig at låne penge igen, når jeg skal bruge det – og jeg er blevet meget glad for online mulighederne, hvor det er muligt at låne penge hurtigt.

Nå – men nu skal det jo ikke handle om mine fortrædeligheder her. Jeg er en glad mand, og jeg spiller en masse musik, der gør andre mennesker glade. Og heldigvis er der jo min trofaste leverandør af musikinstrumenter ude i Grenå: Danguitar.dk

Ikke gratis – men bestemt billigt

Selvom Danguitar vistnok er det absolut billigste sted i Danmark at købe musikinstrumenter (se her som eksempel), ja så er det altså stadig en udskrivning for mig, for jeg spiller faktisk på mellem 8 og 12 forskellige instrumenter, når jeg optræder! Jeg ved godt, jeg “bare” kunne lade være med det, men det kan jeg altså ikke – det er nu engang sådan, jeg er indrettet. Og der har du forklaringen på, at selvom jeg får mine jobs udmærket betalt, er jeg ikke rig på det af den grund.. Jeg bruger simpelthen pengene på nye instrumenter, nye højttalere og hvad ved jeg. Jeg elsker det bare!

Så fik du den historie om mig 🙂

 

 

 

Disclaimer

Skriv et svar