Finans

Lån 5.000 kr. og køb ny iPhone, ny fladskærm, en rejse sydpå eller på præcis det, som du lige står og mangler. Vælger du at låne penge online, har du den store fordel, at du ikke behøver at stille sikkerhed. Online lånefirmaer tager ingen pant i din bil eller din ejendom, som banker gør, læs hvordan de gør hos Kviklån Info Danmark.

Går du i banken for at låne penge, skal du for det første redegøre for, hvad pengene skal bruges på. Dernæst skal du stille en eller anden form for pant, og kan du ikke det, kan det blive svært at låne pengene.

At ansøge om et online kviklån er noget mere simpelt, da du blot skal opfylde ganske få krav. 1. Du skal være fyldt 18 år. 2. Du skal have en fast indtægt. 3. Du må ikke være registreret i RKI. Kan du svare ja til disse 3 krav, så er du sandsynligvis kun få minutter fra at blive godkendt til et online forbrugslån.

Bliver du godkendt, kan du låne 5.000 kr., ja, du kan faktisk låne helt op til 400.000 kr. og naturligvis stadig uden at stille sikkerhed. Ansøg allerede i dag og få lån penge og få svar med det samme hos Låne-penge.nu. Klik på den grønne knap til højre og se markedets mest anerkendte og billigste online lånefirmaer på Kviklaan-info.dk.

Opsparing faldt med 5,5 mia. kr. i september

Danskernes bankopsparing er i det sidste lange stykke tid bare steget og steget, men i september måned gik det voldsomt den anden vej. Vores opsparing faldt i den omtalte måned med hele 5,5 mia. kr., hvilket er højst overraskende.

Tallet er meget overraskende set i lyset af tendensen med lavt og sparsomt forbrug samt udbetalingen af efterlønsordningen på hele 5 mia. kr. Samtidig viser tal fra Danmarks Statistik, at forbrugertilliden er faldende, så tallene er altså meget modstridende.

Med den lavere opsparing skulle man tro, at forbrugerne er klar til at komme til lommerne og lægge flere penge i butikkerne, men sådan ser situationen altså ikke ud. Samtidig med at opsparingen faldt i september, faldt forbrugernes optimisme ligeså.

Til trods for den faldende opsparing i september måned, er danskernes opsparing steget med 38 mia. i 2012. Alt tyder altså på, at vi stadig er meget usikre på fremtiden. Hvornår denne usikkerhed vender er svært at spå om, men den vil helt sikkert være der, indtil lande som eksempelvis USA, Spanien og Grækenland får styr på tingene.

Den største økonomi er USA, og noget tyder på, at det begynder at lysne en lille smule på den anden side af Atlanten. Jobtallene overraskede positivt sidste gang, og aktierne er steget ganske pænt hen over de sidste måneder. Men rigtig gang i hjulene har vi endnu ikke set noget til, hverken i USA eller andre steder.

Hvad med dig? Sætter du også penge til side, fordi du er usikker på, hvad fremtiden vil bringe? Eller tror du, at finanskrisen har nået sit højdepunkt, og tingene er ved at gå i den rigtige retning?

Kilder: Kviklaan-info.dk og Låne-penge.nu

Disclaimer

Skriv et svar