Det er svært at tro på at det virker…

woman in white long sleeve shirt riding bicycle on road during daytime

Jeg er den fødte sortseer, jeg tror ikke på alt hvad jeg læser og når folk fortæller mig om noget er jeg overbevist om at de altid lyver. Jeg skal ikke nyde noget af at blive taget ved næsen og jeg skal heller ikke være den der bliver gjort grin med. På det område jeg jeg ret følsom og måske er det også en af mine svagheder.

Som jeg plejer at sige så har jeg nok af svagheder. Selvom jeg i lang tid gik og regnede med at jeg nu skulle jeg til at være mere positiv og have en lysere syn på verden, så blev jeg skuffet igen. Det er naturligvis kærligheden jeg taler om. Jeg havde mødt en super sød fyr som jeg havde det ret godt sammen med. Vi havde i længere tid skrevet sammen over internettet og på telefonen og han lød rigtig sød. Vi aftalte at mødes og spise en god middag og en tur i biografen – sådan en rigtig almindelig første date.

Da vi var færdig med at spise og havde set en romantisk komedie i den lokale biograf (ingen holden i hånd) var det tid til at sige farvel. Vi gav hinanden et lille kys og aftalte at ringes ved i løbet af et par dage. Jeg svævede rundt på en lyserød sky og kunne gå på vandet, jeg var endelig positiv og det føltes dejligt. Her var endelig en som kunne lide mig for den jeg var, med overvægt, appelsinhud og det hele. Verden er fantastisk.

Bedst som jeg troede at alt var godt tog min gamle sortseer fat og i løbet af de næste par dage, hvor vi ikke talte sammen blev jeg mere og mere negativ over det hele og siden han ikke havde ringet havde jeg sikkert skuffet ham – havde han forventet mere af den første date? Skulle jeg have inviteret ham med hjem? Jeg var på vej nedad i en sort spiral og der var ikke noget jeg lige kunne gøre ved det.

Heldigvis ringede han efter tre dage og undskyldte at han ikke havde ringet tidligere, men han var blevet kaldt på arbejde (han er rejsemontør) og det var non-stop i et par dage. Det viser sig at alt min frygt var ubegrundet og jeg havde tænkt mig ned i et sort hul uden grund. Nu skal jeg op på hesten igen og væk med de negative tanker og ind med de positive tanker.

Disclaimer

Skriv et svar