Dating er fantastisk

Singlelivet kan være ret så dejligt. Dog kan det hurtigt blive meget kedeligt i længden, når man mangler en person at putte med en regnvejrsdag. Hvis du trænger til at elske og blive elsket, bør du kraftigt overveje at kaste dig ud i det store dating marked. Men hvordan bærer du dig ad på dette enorme marked for mænd og kvinder?

Sådan dater du:
I forbindelse med, at dating på nettet er blevet så populært, findes der nu datingsites for en hver smag. Derfor kan det være meget fordelagtigt at ”støvsuge” markedet for datingsites for at finde netop det site, der passer dig aller bedst. På den måde er du sikret en god oplevelse fra start af. Er du f.eks. kommet lidt op i alderen kan 40plus være et godt valg, men også 40pluskontakt kan være et godt valg, hvis du bor i hovedstadsområdet.

En god og spændende profil er altafgørende
Din datingprofil fungerer som en reklame for dig selv. Det vil altså sige, at denne ”reklame” er meget vigtig for, hvordan du bliver opfattet af andre datinginteresserede. For at gøre din profil aktiv og interessant, skal du udfylde så meget relevant information om dig som muligt. Ydermere skal du finde et passende brugernavn, der ikke skræmmer besøgende væk, men omvendt set heller ikke tiltrækker de forkerte typer. Det går eksempelvis ikke, hvis du hedder liderlige-lone, og søger venskaber – blot for at give et eksempel.

1525R-80632

Skriv en god indledning og…
… og få din drømmekæreste på krogen med det samme. En god og fængende indledning er altafgørende for at tiltrække relevante dates. Ved at have en fængende indledning på din datingprofil, giver du dine besøgende lyst til at læse videre.

Sådan skriver du en super profiltekst:
Det er vigtigt at skrive 100% ærligt om dig selv, men du skal også forsøge at sælge dig selv på sådan måde, at en evt. besøgende har lyst til at date dig. Derfor skal du:

–          Skrive en positiv profiltekst om dig selv. Du skal ikke skrive en profiltekst, hvor du brokker dig og er sur på samfundet – det hører ikke hjemme på i din tekst.

–          Vær detaljeret i din beskrivelse. Hvis du skriver, at du eksempelvis godt kan lide at lave mad – så skriv hvilket mad du godt kan lide. På den måde skaber du ekstra interesse hos dine besøgende.

–          Vær ærlig i din beskrivelse af dig selv. Med ærlighed kommer man længst. Dette ordsprog holder 100%, når du skal date. Det går ikke, at du eksempelvis skriver, at du har en krop fyldt med tatoveringer, hvis du så kun har én på benet. Det vil skuffe din date, hvis I skulle nå så langt, at I smed tøjet for hinanden.

–          Fortæl hvad du søger. Vær præcis i din søgning. På den måde undgår du, at de forkerte typer kontakter dig.

–          Drop ironien og sarkasmen. Det er meget svært for din læser at vurdere, hvornår noget er sjovt, og hvornår noget IKKE er sjovt. Derfor skal du vente med at fyre dine fantastiske jokes af indtil I evt. skal møde hinanden på en cafe eller lignende.

Hvis du følger disse tips, kan du ikke gå helt galt i byen, når du skal besøge datingmarkedet. Dating på nettet er slet ikke så svært, som man går og tror. Held og lykke!

Disclaimer

Skriv et svar