Buffeter til barnedåb

white cake with chocolate syrup on white ceramic plate

En barnedåb er en stor og begivenhedsrig dag, som kan fungere som kulminationen på en periode, hvor der er sket mange nye og lykkelige ting i jeres liv. Jeres lille ny er kommet til verden og I har formentlig fejret det med familie og venner i hjemlige rammer. Dernæst følger den kirkelige barnedåb, hvor jeres barn får sit navn. Efterfølgende vil I formentlig invitere jeres familier til dåbsfest, hvor I sammen kan fejre det lille ny liv og det nye navn. Til en sådan barnedåb er der mange praktiske forberedelser, som I med fordel kan påbegynde i god tid i forvejen. Allerede ved graviditetens start kan det være, at I har gjort jer nogle tanker om, hvordan I ønsker at holde barnedåben. Det kan være tanker om hvem I skal invitere, hvor I skal holde dåbsfesten og hvad I ønsker at servere af mad på dagen.

Jeres intentioner kan være gode og mange i forhold til at stå for al forberedelse og planlægning selv, men det ender ikke altid sådan. Selvom det er smukke og lykkelige omstændigheder, når et barn kommer til verden, så vil det også være tidskrævende og I vil måske opleve, at tiden løber fra jer. I en sådan situation har I måske ikke nødvendigvis alt det overskud til planlægning af barnedåben, som I kunne ønske jer. Der er heldigvis hjælp at hente her. Dette cateringfirma giver jer muligheden for at bestille maden til barnedåben udefra. På den måde lettes arbejdet betydeligt for jer, både på dagen og i perioden op til den store dag. Det kan være svært at lægge ansvaret fra jer, men I har fortsat en stor medbestemmelse i forhold til maden til dåben. Cateringfirmaet tilbyder både råd og vejledning. Deres udvalg af menuer og buffeter er stort, som I kan se her, så I har rig mulighed for at sætte jeres eget personlige præg på menuen eller buffeten. Der er både mulighed for at vælge i mellem flere forskellige buffeter med masser lækkert kød, forskelligt tilbehør, flere salater samt hjemmebagt brød. Ydermere er der en anden løsning, som gerne gør sig gældende til arrangementer, som finder sted først på dagen. Sådan et arrangement kan passende være en barnedåb. Cateringfirmaet tilbyder også en lækker luksusbrunch med hjemmelavet leverpostej, let røget skinkepølse, amerikanske pandekager med sirup samt meget andet. Til en barnedåb, hvor begge forældres familier er samlet er det vigtigt, at der ikke mangler noget. Der vil formentlig være en bred fordeling af gæster i forhold til alder og køn. Børn, unge, voksne og ældre. I den forbindelse vil det være rart for jer at vide, at der vil være nok mad til alle samt noget for enhver smag.

Cateringfirmaet har mange års erfaring fra branchen og kan derfor råde og vejlede jer i forhold til mad og sammensætning af mad. De tilbyder ydermere at levere maden direkte til døren, så arbejdet lettes mest muligt for jer. De har leveret mad til utallige festlige begivenheder som konfirmation, bryllup og barnedåb. I kan derfor trygt overlade ansvaret for maden til dem. De er eksperter i at vurdere både mængde af mad samt sammensætning af retter. Ved at bestille mad til barnedåb udefra vil I måske få tid til at tilføje dåbsfesten det lille ekstra, som den har fortjent. Det kan bordkort med små billeder af barnet eller nogle små, fine deltaljer i lokalet eller måske på buffeten. Det kan også være, at I blot ønsker at bruge den ekstra tid på at nyde jeres nye omstændigheder som en lille familie i selskab med jeres, nu fælles, familie.

Disclaimer

Skriv et svar