Hvordan tester og bedømmer man autostole?

autostol

Når man står og skal købe en ny autostol, så er det generelt anbefalet, at man kun køber de stole, som har fået fire eller fem stjerner i tests. Det er forbrugerens garanti for, at det produkt man betaler for, er holdbart ved sammenstød, samtidig med, at det ellers er en brugervenlig stol, som ikke er sundhedsskadelig på nogen måde. Men fire eller fem stjerner, hvad betyder det egentligt, og hvordan kommer man frem til sådan en vurdering?

Når f.eks. FDM proklamerer, at de har testet en række autostole, så er det i bund og grund en usandhed, for det er ikke dem som fysisk tester stolene. Den egentlig testning bliver foretaget af organisationen kaldet ADAC, som står for International Consumer Research and Testing. Det er på baggrund af deres resultater, at FDM påstår de har testet en række autostole, men hvem der foretager den egentlig test kan for sin vis være sekundært. Hvad stolene derimod testes for og imod, er en helt anden sag.

Hos Babytorvet.dk finder du markedets mest sikre og mest solgte autostole, hvor flere af dem har fået tildelt 5 stjerner. De populære autostole tæller mærker som Recaro, Römer, Besafe og Cybex, som udover at være super sikre, ligeledes har et flot og tidsløst design, se dem her.

Tyske Römer har været på markedet i rigtig mange år og er kendt for kvalitet og en uovertruffen sikkerhed. Med en Römer autostol får man ligeledes en autostol, hvor der er tænkt på komforten. Barnet sidder altså rigtig behageligt i en Römer autostol, selv på længere ture. Læs og se meget mere om Römer autostole, klik her.

Det ses også ud fra tabellen, at bagudvendte autostole klare sig langt, langt bedre, end de fremadvendte stole. Af de første ti stole på listen, så er der kun én fremadvendt autostol, hvilket må siges, at danne et helt klart indblik i, at de bagudvendte uden tvivl er den mest sikre type for ens barn, i et muligt sammenstød.

Oversigten over diverse tests er rigtig brugbar til at danne sig et ultimativt overblik, som er svær at finde andetsteds på internettet. Folkene bag autostol.dk har lavet et ufatteligt grundarbejde, så man som forbruger ikke behøver at søge med lys og lygte, når man forsøger at finde den helt rigtige autostol.

På autostol.dk kan man også, efter at have tjekket tabellen over de bedste stole, klikke sig videre, og læse udførlige beskrivelser af de testede stole, så man kan se, om det er den slags stol man nu søger. At stolene er bedst i test betyder nemlig nødvendigvis ikke, at det er det behov man personligt har, så det kan man læse meget mere om på deres hjemmeside.

 

Disclaimer

Skriv et svar